tisdag 6 juli 2010

Lite av varje...

Visst är de fina min lilla familj! Här är vi och firar Tilia på hennes dopdag. En härlig somrig dag.
Midsommar firande vi hos Anna och Helena i malmö. Riktigt trevligt firande blev det. Som alltid god mat och många skratt. Här spelas riddarspelet. Jag fattade inte riktigt men de andra hade kul.
Moa och Elliott myser i sommarsolen medan de vuxna spelar spel.

Visst är de söta! Elliott gosar med Moa som inte riktigt fattar vad som händer, än.

När vi var i Malmö över midsommar så köpte vi badpool till Moa. Här ser ni när hon tar sitt premiärdopp hemma i trädgården. Mycket mysigt tycker Moa. Hon har börjat resa sig och vill nu göra detta hela tiden. Även när hon badar. Hon tar tag i vad hon får fatt i och drar. Ofta är det min hud hon får tag i, mindre njutbart för mig.
Innan vi styr kosan mot Malmö och semester så stannar vi till vid huset för att se vad som hänt sedan sist. Nu börjar det ju se riktigt bra ut! Takpannorna är på och byggnadsställningarna är borta. Vi ska börja måla när vi kommer hem igen.
Moa och Patrik står och spanar in baksidan på huset.
Här stannar vi strax utanför Kristianstad och äter middag på vägen ner till Malmö.
Nu är vi framme i den bostad där vi ska spendera vår semestervecka. TACK underbara Anna och Helena för att vi fick låna ert hus!!
Redan innan vi anlände bestämde vi oss för att ta bort Moas nattmål, hon brukar äta 1-2 ggr per natt och kan inte somna om utan välling. Vi var beredda på en riktigt strid och väldigt lite sömn. Första natten skrek hon endast 1 timme! Redan andra natten somnade hon om på egen hand och har gjort så sedan dess. Vilken lycka! Vår duktiga lilla tjej! Vi har också mer fasta rutiner vad gäller mat och sömn på dagen vilket Moa svarat väldigt bra på.
I Söndags var vi på IKEA och handlade lite saker till vårt hus. I går åkte vi runt lite på Österlen, det var supermysigt. Lunch åt vi på Ingelsta kalkon utanför Tomelilla och sedan strosa vi runt i Simrishamn lite medan Moa tog eftermiddagsluren i vagnen. Därefter tog vi vägen om Ystad på väg hem och där spontanstannade vi så jag kunde ta mig ett dopp. moa tyckte de brusande vågorna var lite läskiga så hon satt i sanden med pappa och tittade på mamma. Idag ska vi in till Malmö och strosa lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar