tisdag 20 april 2010

Vårt husbygge

I går var vi i stan på byggsamråd på kommunen och efter det var vi på café och hade byggstartsmöte med representanter ifrån LB-hus. Så kul! Det är så roligt att det börjar hända saker äntligen. Husresning kommer att ske 26 maj. Då ska vi naturligtvis vara där och titta på när vårt hus anländer! Vi fick också reda påa tt vi kan måla huset utvändigt under semestern. Vi trodde inte vi fick det så det var jättebra nyheter! Under yggsamrådet på kommunen träffade vi vår kvalitetsansvarig för första gången. Själva samrådet gick snabbt, vi hade inga frågor. Byggstartsmötet vard esto intressantare. Däremot kändes det som att våra pengar fick vingar. Avlopp i garaget - 2000:-, isolerade sovrumsväggar -3000:-, montering av badrumsinredning -7000:- osv. Men vi resonerar som så att det är bättre att göra det bra från början. Allt är mer komplicerat och dyrare om man ska göra om eller göra tillägg senare.
Efter mötena åkte vi till vår tomt för att ta bilder. Vi ska ta bilder under resans gång så att vi ser hur det tar form.
När maken är ute och går med Moa så går han en runda som går förbi ett nybyggt område här i byn. Sist han kom hem från rundan sa han att han får nog hitta en annan runda snart, för han blir så irriterad när han går förbi de fina nybyggda husen. Han vill också ha ett eget nybyggt hus. Maken börjar bli otålig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar